verzekering-met-een-muisklik

Attent Limburg - hypotheken & verzekeringen

Met één klik kunt u de juiste hypotheek of verzekering vinden

23
jaar ervaring
230+
vaste verzekeringsklanten
2.300+
hypotheken verstrekt
klantgericht-icon
Altijd een oplossing voorhanden
maatwerk-icon
Voor zakelijk en particulier
24-7-bereikbaar
Als je me nodig hebt
vakspecialist-icon

Vakspecialist

Veel kennis van zaken en wetten

snel-resultaat
Dankzij een goede voorbereiding 
gedreven-icon
We maken er direct werk van
andré-daalmeijer-attent-limburg
Verzekeringen, hypotheken, pensioenen, sparen, beleggingen en kredieten zijn financiële producten waar je je niet dagelijks aan denkt maar wel wilt dat het allemaal goed geregeld is. Dat de kleine lettertjes duidelijk begrijpelijk zijn. Bij Attent Limburg zorgt André Daalmeijer er persoonlijk voor dat het voor u geen abracadabra is. Hij zorgt ervoor dat uw noodzakelijke financiële zaken op orde zijn en u altijd een hypotheek, verzekering of krediet krijgt die het beste past bij uw persoonlijke of zakelijke situatie. En dat betekent dat Attent Limburg maatwerk levert. En dat scheelt een hoop onrust. 

Interview André Daalmeijer

Kim Gelissen in gesprek met financieel adviseur André Daalmeijer van Attent Limburg

Mooie complimenten van tevreden klanten

Alles snel en goed geregeld, als ik vragen heb kan ik altijd terecht voor advies. Ook worden de voordeligste verzekeringen voor je uitgekozen, zodat je niet teveel betaald. Ondanks de moeilijke woningmarkt en de vele bezichtigingen, ging André mee naar de woningen om mij advies te geven, gewoon top!
review-icon-1
Remco
André is zeer bekwaam in zijn vak. Hoge kennis van zaken waardoor hij ons een uitmuntend advies kon geven. Wat een zeer passende hypotheek heeft gebracht.
Door zijn kennis heeft hij ons zeer goed en deskundig kunnen begeleiden waar door deze tijd van stress vrij wel snel en soepel verliep.
review-icon-5
Stephanie Krijgsman
Dit markant persoon blijft altijd bereikbaar en voelt met je mee en staat je met raad en daad bij. We hebben hem mogen leren kennen ivm hypotheek advies en afhandeling en is nog steeds onze tussenpersoon. Maar des te meer staat hij klaar voor je ten allen tijde. Chapeau.
review-icon-5
Fred en Evi
Attent Limburg plaatst regelmatig een waardevolle nieuwsbrief op haar website. Zo heeft u altijd het laatste nieuws en tips over wonen, hypotheken, verzekeringen, sparen en wetgeving.altijd handig en de moeite waard.

Omdat er al zoveel online wordt geregeld waardoor u geen persoonlijke band meer opbouwt met u financiële partner. Omdat u steeds vaker een klantnummer bent in plaats van een klant en omdat uw premies aandeelhouders tevreden moeten stellen. Als u dat niet wilt, kiest u voor Attent Limburg! Stelt u zich eens voor dat u schade hebt door een ongeval en u wilt snel advies en hulp, dan is het niet prettig om eerst een half uur in de wacht te worden gezet nadat u een keuzemenu hebt doorlopen en dan iemand aan de lijn te krijgen die niet eens weet wie u bent en waar u woont. Bij Attent Limburg is dat anders. André Daalmeijer neemt zelf direct de telefoon op en helpt u snel. Hij kent u en uw situatie en dat is heel geruststellend. Misschien woont André twee straten verderop en komt meteen even langs. Kijk, dat noemen we persoonlijke betrokkenheid. Bel 046-2021146.

Hoort u het ook eens van een ander

André is een heel prettig persoon die uitgebreid de tijd neemt voor je. Hij is zeer kundig en vakbekwaam en kent je situatie zowel persoonlijk als zakelijk door en door. Hij verdiept zich in de mogelijkheden die het beste bij jouw situatie aansluiten. Het hele traject van adviesgesprek tot en met het tekenen van de aktes kan door André begeleid worden. Wel zo prettig om hier 1 persoon voor te hebben. Ook in de verkoop van de woning is André een hele prettige partner, omdat hij ook hier weer de juiste inschattingen maakt die zowel kopers an verkopers nodig hebben om er een win-win situatie van te maken. Door de enorme vakkennis weet André soms mogelijkheden die in eerste instantie onhaalbaar waren. Al met al dus een top-adviseur!
review-nadja
Nadja
We hadden twee adviseurs achter de rug toen wij André Daalmeijer terecht zijn gekomen met ons verzoek om een woning hypotheek te regelen. André is behalve een fijn mens uiterst enthousiast, zeer vakbekwaam en betrokken. Hij kent alle spelregels en weet hoe hij moet handelen ook in complexere situaties. Ook de communicatie verliep erg fijn en efficiënt.
Het hypotheek aanbod lag al binnen enkele dagen na indienen van de aanvraag op tafel. André krijgt van ons om deze redenen een 10.
Wil je onafhankelijk en gedegen advies, maak zeker een afspraak met Attent Limburg.
review-b-van-eeden
B. van eeden
Zeer plezierig om in deze hectische tijden advies te krijgen van iemand die:

a) Alle tijd neemt om e.e.a. uit te leggen rondom het kopen van een huis/verzekeringen,
b) Langskomt komt voor ondertekenen van documenten en het geven van uitleg,
c) Meegaat bij bezichtigingen van huizen,
d) Vragen vlot beantwoordt (met kennis van zaken),
e) Bijkomende zaken als bouwkundige keuring en taxatie vlot regelt.

Samengevat: Je krijgt prima advies en dus waar voor je geld.
review-maarten
Maarten
financiele-rust

Attent Limburg

Voor financiële rust en zekerheid

U kiest voor Attent Limburg omdat:

 • Persoonlijke aanpak
 • Attent Limburg maatwerk levert
 • Heldere adviezen, voorstellen, uitleg en ondersteuning
 • Voor particulieren en zakelijke markt 
 • Veelzijdige en onafhankelijke adviseur 
 • 100% kwaliteit en service
 • André komt graag bij u thuis om complexe vraagstukken te bespreken
 • Vrijblijvend oriëntatiegesprek
 • Risicobeheer essentieel is bij verzekeren
 • Goede voorbereiding geeft snel duidelijkeid m.b.t. hypotheekaanvraag
 • Uw belang is het enige dat telt
Attent Limburg wordt aanbevolen doorKim Gelissen - Projectmanager & Interieurspecialist, Kimpression - Marketing Makelaar.