close-up-vakman-gereedschapskist

New Home Concepts verbindt experts in bouwtechniek, architectuur en interieurdesign met opdrachtgevers

Blijf niet onopgemerkt en word lid 

Je bent een expert in bouwtechniek, architectuur of interieurdesign en je helpt opdrachtgevers met je adviezen, vakmanschap en producten. Je hebt vast een eigen website en bent bekend in de buurt. En je hebt concurrentie wat betekent dat je soms een opdracht niet krijgt. Niet omdat je te duur bent maar misschien omdat je online niet wordt opgemerkt. Het valt immers niet mee om naast je werk ook nog eens aan je naamsbekendheid te moeten werken. Door lid te worden bij New Home concepts krijgt je business veel extra aandacht en ondersteuning. New Home Concepts is een platform dat experts met in bouwtechniek, architectuur en en interieurdesign verbindt met potentiële opdrachtgevers. En daar kan je bij zijn.

icon-online-zichtbaarheid-vergroten
Meer kans om online op te vallen
icon-uitgebreide-bedrijfspagina

Met veel waardevolle content

icon-meer-kans-op-klanten

Hoe meer aandacht hoe beter

icon-seo-optimalisatie

Goed vindbaar voor Google

icon-uniek-kennisplatform
Veel kennis op één plek
icon-backlinks-naar-eigen-website
Veel linkjes naar je website
icon-specifieke-blogartikelen-icon
Specifieke blogs voor je business
icon-aanbevolen-door-vakgenoten

Nuttige aanbevelingen 

aanbevelingen die voor je werken
icon-waardevolle-contacten
Altijd goed voor samenwerkingen
new-home-concepts-platform-voor-bouwspecialisten

Uniek platform voor bouwexperts en opdrachtgevers

New Home Concept is een platform waar iedereen die succesvol wil gaan bouwen, verbouwen of renoveren één of meerdere vakmensen kan vinden voor de ene opdracht. Van architect tot interieurstylist en van lichtspecialist tot installatiebedrijf. Met een pagina op newhomeconcepts.nl ben je in goed gezelschap.


Experts waar je goed mee zou kunnen samenwerken staan ook op het online platform. Bovendien is de kans groot dat als iemand op zoek is naar een vloerverwarmingsspecialist, uiteindelijk ook een nieuwe parketvloer of natuurstenen vloer wil hebben. Als jij gespecialiseerd bent in een van deze producten, ben je snel in beeld bij iemand die in eerste instantie vloerverwarming wil.
fragment-pagina-met-backlinks

Online opvallen voor meer opdrachten

Waar online adverteren best prijzig is en geen garantie is voor meer opdrachten, krijg je bij New Home Concepts een heleboel meer. Afhankelijk van je pakket krijg je sowieso een hele pagina met button-links naar je eigen website en back-links naar experts die complementair zijn of je aanbevelen. Daarnaast kun je rekenen op social media-posts, pin-afbeeldingen op Pinterest, blog-artikelen, aanbevelingen en gratis plaatsing van nieuwsberichten.
Gevonden worden of hoger ranken in Google kost tijd, energie en kennis. De website van New Home Concepts en de exportpagina’s zijn zeer aantrekkelijk voor Google. De vele relevante backlinks, interne links en zoekmachinevriendelijke teksten op jouw eigen professionele expertpagina zorgen voor een uitstekende vindbaarheid.

Op een expertpagina worden interne links naar andere pagina's opgenomen en backlinks naar je eigen website of naar aanbevolen experts. Door waardevolle linkbuilding toe te passen worden expertpagina's beter gerankt door Google. Dit kan weer leiden tot meer bezoek aan de eigen website. Een Expertpagina op New Home Concepts gaat ervoor zorgen dat je steeds beter gaat scoren in de zoekresultaten. Door met een Expertpagina lid te blijven, versterk je elk jaar je online zichtbaarheid op positieve wijze. en dat is weer goed nieuws voor je business.
experts-new-home-concepts-seo-spinnenweb
portret-kim-gelissen

New Home Concepts groeit snel en goed

New Home Concepts is een initiatief van Kim Gelissen en is gestart met een focus op bouwnijverheid en interieurdesign in Limburg. De volgende stap is om op te schalen naar andere regio’s waardoor het platform snel zal groeien. 4 maanden na de start registreerden we al 7906 pageviews

Essential

650,-
497,-
Exclusief BTW - Per jaar
 • Plaatsing commerciële bedrijfspagina met links naar eigen website
 • 1 Pinterest pin
 • 2 x social media posts
Extra

850,-
697,-
Exclusief BTW - Per jaar
 • Plaatsing commerciële bedrijfspagina met links naar eigen website
 • 1 Pinterest pin
 • 2 x social media posts
 • 1 x groot blogartikel op website New Home Concepts Inclusief afbeeldingen, SEO en zoekwoordenonderzoek

Extended

1150,-
997,-
Exclusief BTW - Per jaar
 • Plaatsing commerciële bedrijfspagina met links naar eigen website
 • 1 Pinterest pin
 • 4 x social media posts
 • 2 x groot blogartikel op website New Home Concepts Inclusief afbeeldingen, SEO en zoekwoordenonderzoek

Startkosten voor het maken van een Expertpagina

De pakketprijzen zoals hierboven vermeld, zijn exclusief éénmalige startkosten voor het maken van een Expert-pagina en het plaatsen van een welkomstbericht op social mediakanalen. De kosten hiervan bedragen € 397,- excl. BTW.

Wat krijgt u voor dit bedrag?

 • Commerciële SEO-tekst
 • Verzorging ondersteunend beeldmateriaal inclusief SEO-description
 • Professioneel zoekwoordenanalyse
 • Relevante pagina slug, meta title en meta description
 • Vermelding belangrijke USP's + icons
 • Opname voldoende relevante interne links, aanbevelingen en backlinks naar eigen website
 • Opmaak in eigen huisstijlkleuren indien dit wenselijk is. 
illustratie-gratis-nieuwsvermelding

Gratis nieuwsvermelding

Als Expert-lid van New Home Concepts heb je de mogelijkheid om berichten met nieuwswaarde voor jouw bedrijf of voor je klanten op onze website te plaatsen. Dus als jij iets bijzonders wilt delen (innovatie, nieuw product, samenwerking of bijzonder project) dan plaatsen wij het met foto op de nieuwspagina van deze website. Je dient wel zelf voor de input te zorgen. Elk bericht krijgt bovendien een link naar je website.

Wil je ook Expert-lid worden? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek

Goede beslissing. Als Expertlid gaat New Home Concepts je business een boost geven. Veel positieve aandacht leidt tot websitebezoek, vertrouwen en een grote kans op meer opdrachten. Meld je aan voor een kennismakingsgesprek Met Kim Gelissen en enjoy the club. Je bent in goed gezelschap. Kijk maar eens rond op het expertgedeelte van deze website.


Je kunt me bellen: 06 48 53 71 08 of stuur me een e-mail.