Succesvolle home stagers huren meubels en accessoires van The Staging Company
03 februari 2022 
7 min. leestijd

Succesvolle home stagers huren meubels en accessoires van The Staging Company

De betere home stagers maken voor de inrichting van woon- of werkruimtes gebruik van producten van The Staging Company. Of ze nu het interieur van een doorzonwoning of penthouse moeten stylen, met onze meubelen, accessoires en ondersteuning wordt elke opdracht voor hen een succes. Als jij ook meer omzet en voldoening uit je stylingopdrachten wilt halen, moet je misschien eens in gesprek gaan met The Staging Company. Daar wordt elk stylingproject mooier van.

Interieurstyling zonder concessies

Als home stager heb je de gave om een ruimte in je gedachte te transformeren tot een aantrekkelijk en sfeervol geheel. Je ziet als het ware welke meubelen, accessoires, stoffen en kleuren ruimtes mooier en aantrekkelijker maken. Zo aantrekkelijk dat een woning er veel waardevoller uitziet. Iets wat meestal de bedoeling is van een interieurstylingopdracht ;-)

Maar wat je in je hoofd visualiseert, wil je natuurlijk ook kunnen realiseren en daarvoor heb je de juiste spullen nodig. Je wilt bovendien liever geen concessie doen, want dan wordt je creatief idee een compromis waar jij en je opdrachtgever niet blij van worden.

The Staging Company laat je geen concessies doen. Het assortiment stoelen, banken, tafels, bedden, kasten, lampen, enz. is zo groot dat je wel een heel bijzonder ontwerpidee moet hebben als wij je niet kunnen helpen. Bovendien is ons aanbod actueel en gevarieerd: van toiletzeepje tot designerbank. We verhuren zelfs topdesign en realistische wasmachines van karton. One-stop-shopping heet dat, maar dan wel te huur. Voor een dag, een jaar of zo lang het nodig is.

magazijn-the-staging-company

Maak van je passie geen valkuil

Dankzij The Staging Company wordt je bedrijf rendabeler en je stylingopdrachten afwisselender. Het is verleidelijk om zelf een collectie meubelen en accessoires aan te leggen. Zo kun je het geld dat je met opdrachten verdient, gedeeltelijk in nieuwe producten investeren. Na verloop van tijd word je collectie groter en moet je op zoek naar een ruimere en duurdere opslagruimte (inclusief een brandveiligheidsinstallatie, inbraakpreventie en inboedelverzekering, enz.).

De kosten nemen alleen maar toe en de omzetdruk wordt daardoor groter en groter. In de uitvoering betrap je jezelf erop dat je steeds vaker gebruik maakt van dezelfde meubels zodat alle uitgevoerde opdrachten steeds meer op elkaar gaan lijken. Iets waar je opdrachtgever op den duur niet blij van wordt en mogelijk afhaakt.

Interieurstyling is een creatief en specialistische vak en dan moet je je aandacht ook daar op houden. Als jij bij de The Staging Company producten huurt, bespaar je bovendien heel veel tijd, gesjouw en ergernis. Want wij brengen de meubels naar de gewenste locatie, monteren kasten, hangen lampen en gordijnen op en het enige wat jij hoeft te doen, is begeleiden en aanwijzingen geven.

Voor elke gek plekje of hoekje hebben wij een oplossing

Het grote geheel, daar weet je wel raad mee, maar wat doe je met dat ene nisje, rare hoekje of die krankzinnig grote vensterbank? Wat moet ik daar nu mee, hoor ik je denken? Gelukkig weet The Staging Company raad. We hebben in ons grote opslagmagazijn ook een bijzonder hoekje met opmerkelijke objecten en accessoires. Zeer geschikt voor kekke plekjes en nuffige nisjes. Kom maar eens kijken. Met ons kun je elk lastig detail bespreken. Samen maken we dan elke ruimte aantrekkelijk.

vastgoedstyling-werkkamer

Vastgoedstyling - wij willen je laten shinen en de klant van je klant laten kopen

Het moet goed voelen als je gevraagd bent om de vastgoedstyling te doen van een matig aantrekkelijke en moeilijk verkoopbare woning en je hoort dat het huis snel en voor een goede prijs is verkocht. Dan weet je zeker dat jouw bijdrage het verschil heeft gemaakt.

The Staging Company weet wel raad met lastige en ‘onverkoopbare’ woningen. Je bent niet de eerste die bij ons komt met een uitdagende opdracht en je zult versteld staan, hoe snel wij samen met jou een successtory van die lastige opdracht weten te maken.

Vanzelfsprekend mag je van ons verwachten dat we als meubelverhuurorganisatie ook ruime ervaring en skills hebben op het gebied van interieurstyling, trends en merken. Wij weten waar jij naar op zoek bent en daarom hebben we dat in huis. Daarnaast kunnen we voor jou een fijne sparringpartner zijn omdat Diana Mennen zelf ook home stager van huis uit is.

The Staging Company - marktleider in Europa met oog voor ambitieuze starters

Voor ons is het vanzelfsprekend. Een ambitieuze starter krijgt van ons net zoveel aandacht als een grote opdrachtgever of interieurstylist van naam. Wij werken voor kleine opdrachtgevers, grote opdrachtgevers en kleine opdrachtgevers die groot willen worden. Dat betekent dus ook voor jou!

Zelfs als je in Duisland, België of elders werkzaam bent. Onze producten maken mooie sier in Amsterdam, Heidelberg, Frankfurt, Düsseldorf of bij jou om de hoek. Kijk maar eens naar de projecten op onze website.

blauwe-bank-the-staging-company

Wees niet te bescheiden maar volg je hart en beleef je passie. Maak een afspraak zodat we je kunnen helpen om ook succesvol te worden. En wie weet zien we jou dan straks op TV mensen blij maken.

Mooie merken maken mooie metamorfoses

Een bank of zithoek kan bijvoorbeeld een hele ruimte betoveren. Als ware het een kunstwerk. En omdat kunst kan beroeren en verwonderen zal een perfect gekozen meubelstuk een interieurontwerp naar een hoger niveau kunnen tillen en verleiden. Verleiden tot koop.

Mensen kunnen zo enthousiast worden van een bepaalde styling dat ze zichzelf al zien wonen in het huis inclusief de styling meubels. Hoe mooi en tegelijk te gek is het als door jouw styling de woning verkocht wordt en de koper jou benadert om te helpen met het inrichten.

En dat komt allemaal door jouw ontwerp en bijvoorbeeld onze bank. Bizar hè.

top-design-zithoek

Tien cijfers die jouw werk een mega-impuls geven

045 526 86 06. Toets deze cijfers in op je telefoon en maak een afspraak met Diana Mennen. We zullen je niet teleurstellen. Niet qua aanbod en niet qua prijs. Wie bij ons huurt, kan zelf nog een mooie marge maken zonder de klant te laten schrikken. Immers, als we elkaar de omzet gunnen, kunnen we lang naar tevredenheid succesvol samenwerken. De rit naar Sittard zal niet tevergeefs zijn. Je bent van harte welkom.

Contactgegevens The Staging Company

Adres: The Staging Company BV | Industriestraat 4 a | 6135 KH Sittard | Telefoon: (045) 526 86 06 | info@thestagingcompany.eu |thestagingcompany.eu

Kijk voor meer informatie over The Staging Company ook op deze expertpagina

Over de schrijver
Reactie plaatsen