inceman-interieur-hero

Inceman Interieur - authentiek vakmanschap 

74960
uren werk
937 +
afgeronde projecten
687
tevreden klanten
vakmanschap
Ons handelsmerk
origineel-design

origineel design

Wij verrassen graag onze klanten
perfect-passend
Maatwerk standaard inbegrepen
probleemoplosser

Probleemoplosser

Sterk in praktische oplossingen 

heldere-afspraken
Ook precies in afspraken
finishing-touch
Perfecte afwerking tot in detail
interieur-design-particulieren

Wij realiseren uw droominterieur

kantoorinrichting

Voor de mooiste kantoren

winkelinrichting
Wij maken er een trekpleister van
oguz-inceman-interieur
Oguz Inceman is sinds 1999 gepassioneerd bezig met vervaardigen van maatwerk interieurmeubels voor particulieren en bedrijven. Het team van Inceman Interieur maakt van elke ruimte in uw woning of bedrijf een droomvertrek. Met passie en oog voor detail worden alle elementen tot in detail perfect vervaardigd en opgeleverd. Pas dan zijn we tevreden. Oguz denkt in mogelijkheden en verrast klanten met originele ideeën en praktische oplossingen. Authentiek vakmanschap is ons signatuur en dat merk je!
Kim Gelissen in gesprek met interieurontwerper Oguz Inceman van Inceman Interieur.
Inceman levert kwaliteit, een goede service en geeft waardevol advies. Daar ik eerst overtuigd was van een topblad van eikenhout, kreeg ik het advies deze in dezelfde witte kleur als de rest van het TV-meubel te houden. Het resultaat mag er wezen!


Dank voor de goede zorgen.
review-icon-1
Roger, Particuliere klant
Oguz Inceman heeft al het interieurbouwwerk in ons huis gemaakt. Niet alleen schitterende (walk in) kastenwanden, maar ook een complete eetkeuken inclusief apparatuur verlichting en meubilair. Oguz en zijn team zijn meer dan prettige mensen om mee samen te denken, ontwerpen en bouwen. Geen enkele aanpassing tot op het laatste moment was teveel en een perfecte after sales! Aanrader!!!
review-icon-5
Etienne, Particuliere klant

De plek waar je leeft, woont of werkt is belangrijk voor je. De ruimte en het meubilair moeten bij je passen. Je hebt ideeën en droombeelden. Nu alleen nog iemand die je helpt om het te realiseren. Iemand zoals Oguz Inceman. Een perfectionist die leeft voor design en kan toveren verschillende materialen en stijlen. 

Het team van Inceman Interieur is thuis in de particuliere en zakelijke markt. We zorgen ervoor dat jij je thuis, thuisvoelt, je medewerkers in een prettige omgeving kunnen werken en dat klanten graag je winkel binnenstappen. We gaan graag aan de slag met totaalconcepten maar een enkel meubelstuk is net zo welkom. 

Wanneer heb je interieurbouwer nodig? 

Ten eerste: als het project maatwerk is en een eigen ontwerp betreft. Waar een timmerman specifiek met hout werkt, heeft een interieurbouwer te maken met veel verschillende materialen. Materialen die naadloos op elkaar moeten aansluiten en elkaar moeten verdragen. Inceman heeft een ruime ervaring met veel verschillende materialen zoals hout, fineer, glas, kunststoffen, metaal en zelfs plakfolies. Je schakelt een interieurbouwer als Inceman in als je project uniek is en complexer qua materiaal en omvang. Inceman werkt op locatie en in de eigen werkplaats. In deze werkplaats vervaardigen we onder andere afzonderlijke componenten die we op locatie installeren. Inceman Interieur onderscheidt zich door de hoge mate van precisie. Alles moet kloppen en passen. Vakmanschap heet dat.

Inceman Interieur werkt!

 • Ruime kennis en ervaring
 • Duidelijk stappenplan en geen onnodige verrassingen
 • Hoge mate van nauwkeurigheid en vakmanschap
 • Uitstekende kennis van materialen 
 • Inceman volgt de laatste designtrends en is trendsetter 
 • Modern, landelijk of industrieel design
 • Niets is onmogelijk
 • Van single meubel tot compleet interieur
 • Voor particulieren, bedrijven, kantoren en winkelpanden
 • Hoogwaardig design, verrassende verlichting en een bijzondere sfeer
 • Voor wie geen standaard keuken of interieur wil
Inceman Interieur wordt aanbevolen door: Kim Gelissen - Projectmanager & Interieurspecialist, B1original - Interieur- en designwinkel, Kimpression - Marketing Makelaar.