insta-zuid-elektrotechniek-ook-voor-particulieren

Schakel Insta Zuid Elektrotechniek in voor veilige, duurzame en energiebesparende elektrotechnische installaties en verlichting

30+
jaar ervaring
18
vakbekwame medewerkers
2015
overname Insta Zuid
kwaliteitsproducten-icon

Kwaliteitsproducten

Alleen het beste materiaal is goed voor uw project
vakkennis-icon

Geen uitdaging is voor ons te groot en geen project is te klein

technisch -advies-icon
Het fundament voor het beste resultaat
klantenservice-icon

Klantenservice

Goed luisteren, adviseren en problemen oplossen

no-nonsense-icon
Wij doen niet aan poespas en werken gewoon hard
veelzijdig-en-ervaren-icon
Voor particulieren, industrie en utiliteit
pie-salden-directeur-insta-zuid

Insta Zuid Electrotechniek uit Stein: met hart en ziel voor de klant 

Een elektriciteitsnetwerk waar stroom doorheen gaat, lijkt verdacht veel op ons vatenstelsel waar het bloed doorheen stroomt. En ze hebben een aantal dingen gemeen: het moet goed werken, energie leveren en vooral geen kortsluiting veroorzaken. Bij Insta Zuid Elektrotechniek gaan we daarom net zo specialistisch te werk voor uw elektrotechnische installaties als een medisch specialist zorgt voor het functioneren van een bloedvatenstelsel. Pie Salden is uw specialist met wie je contact op moet nemen als je blind wilt vertrouwen op een goed functionerend elektrotechnische installatie. Bel 046 - 428 82 20 voor meer info.
stadionlamp-philips-insta-zuid

Overal waar u komt, zijn wij al geweest of bezig met een nieuw project

Dat kan zijn in de straat waar u woont, het veld waarop u sport, het bad waarin u zwemt of de dierentuin die u bezoekt… Insta Zuid Elektrotechniek is echt van alle markten en in alle markten thuis. We schakelen moeiteloos door van gemeentezwembad naar privé zwembad. Of van een hip restaurant naar uw nieuwe keuken. Als openbare of besloten ruimtes verlicht moeten worden en alle apparatuur het moet doen, doen wij graag mee. En we komen natuurlijk net zo lief bij u thuis. Vooral als het nog verbouwd of gebouwd moet worden.
meterkast-insta-zuid

Uw woning kan best wel wat positieve energie gebruiken

Onder positieve energie verstaan wij duurzame en energiebesparende elektrotechnische oplossingen waar u zich comfortabel en veilig bij voelt. Om dit te kunnen realiseren maken wij uitsluitend gebruik van moderne technologische kwaliteitsproducten die door onze vakmensen worden geïnstalleerd.

Interview Pie Salden en Rijnie Besaris

In de rubriek ‘Ondernemer en Mens’ van Streekomroep Bie Os wordt de directie van Insta Zuid Elektrotechniek ontspannen geïnterviewd.
meterkast-installatie-insta-zuid-elektrotechniek

We komen overal omdat we ons vak verstaan en goed kunnen luisteren naar de wensen van de klant. We houden niet van half werk en daarom is klantcontact zo belangrijk. Over contact gesproken, samenwerken met andere betrokken partijen zoals architecten en bouwprofessionals gaat ons goed af. Dat komt het eindresultaat alleen maar ten goede.

Insta Zuid Elektrotechniek staat ook nog eens bekend om zijn no nonsense aanpak. We doen en blijven normaal en stropen graag de mouwen voor u op en als het even tegenzit, zetten we net zo lief even wat kracht bij om het op te lossen, zonder dat u daarvoor onder spanning komt te staan.

Insta Zuid Elektrotechniek, een lichtend voorbeeld

  • Veel vakkennis en creativiteit
  • Gestructureerd en innovatief bedrijf
  • ‘Down to earth’ mentaliteit en aanpak
  • Veelzijdig en veelsoortig elektrotechniek
  • Thuis in moderne technologie en apparatuur 
  • Vakbekwame installateurs en specialisten
  • Goed luisteren en altijd met een pasklare oplossingen komen
  • Service zit in ons bloed
  • Duurzaam, energiezuinig en veilig
  • Voor bedrijven, overheden en particulieren
Insta Zuid Elektrotechniek wordt aanbevolen door: Kim Gelissen projectmanager & interieurspecialist en Ruimtemakers Architecten - Architectuur, Projectmanagement & Bouwbegeleiding, Kimpression - Marketing Makelaar.