Interieuradvies van B1orignal: omdat je elke dag wilt genieten van je interieur
22 november 2021 
6 min. leestijd

Interieuradvies van B1orignal: omdat je elke dag wilt genieten van je interieur

Wie toe is aan een nieuw interieur of binnenkort een nieuwe woning betrekt, kan kiezen uit heel veel meubels, stijlen en woonaccessoires. Het aanbod is zo groot dat u al snel door de bomen het bos niet meer ziet en daarom niet kan besluiten. Om te voorkomen dat u kostbare keuzes maakt waar u snel spijt van krijgt, is de expertise van een interieurstylist geen overbodige luxe. Boy Sleijpen van B1original uit Maastricht is een interieurspecialist die vooral klanten blij maakt die niet weten wat ze nou eigenlijk willen en mooi vinden.

Een uniek interieurontwerp speciaal voor u

U bent niet de enige die moeite heeft om een mooi interieur te creëren. U bent wellicht jaloers op de inrichting van een ander maar bedenk dat het kopiëren van andermans stijl bijna altijd nadelig uitpakt. Het wordt meestal niet veel mooier.

Boy Sleijpen van B1original kent de twijfels en onzekerheden waar mensen mee worstelen en heeft daarom een effectieve aanpak bedacht die afrekent met alle onzekerheden. We draaien graag de rollen om en realiseren graag voor u een jaloersmakend interieur.

b1original-moadbord-schetsen-en-productkeuze

Als u bij ons de winkel binnenstapt en daar even ronddwaalt, krijgt u vast en zeker al ideeën. Vertel Boy wat u aanspreekt en wat niet. Geloof het of niet maar tijdens het eerste kennismakingsgesprek worden contouren al zichtbaar. Voor ons maar ook voor u.

Een interieur ontwerpen dat niet snel verveelt maar past bij uw persoonlijkheid en smaak is alleen mogelijk als we met elkaar in gesprek gaan. Door te vragen en te vertellen, ontstaat er een beeld dat we verwerken in een moodboard.

Een moodboard is de basis voor het interieurontwerp

U heeft een moodboard voor een nieuw interieur misschien al eens gezien op TV. En dan weet u dat het geen verzameling plaatjes is van meubels, vloerkleden en woonaccessoires. Het is vooral een collage om een bepaald sfeer of stemming (mood) te benadrukken.

Een ervaren interieurstylist zoals Boy Sleijpen combineert kleuren, stijlen, materialen en vormen met elkaar en toont deze op het moodboard. Maar ook afbeeldingen van mode en culturen kunnen op het moodboard worden afgebeeld. Met het tonen van fragmenten van meubels of accessoires, peilen we of we op de goede weg zijn. Uw reactie is voor ons veelzeggend.

Wat een moodboard van B1origninal beslist niet is, is een verzameling plaatjes geknipt uit een populair woonmagazine. Dat kunt immers zelf ook. Over een moodboard van B1original is nagedacht en het gaat altijd gepaard met een verhaal. Het ‘praatje’ versterkt het ‘plaatje’. Om het zomaar te zeggen.

b1original-ontwerp-en-stalenkeuze

Als we het gevoel hebben dat het uiteindelijke interieurontwerp meerdere kanten op kan gaan, dan tonen we net zo lief twee moodboards. Niet om keuzestress te veroorzaken maar om twijfel weg te nemen.

Boy is thuis in de wereld van interieurmerken en -stijlen. Dat is onder meer te zien in de winkel van B1 Original. Het winkelaanbod is niet zomaar bij elkaar gezocht maar is het resultaat van jarenlang speuren naar kwaliteit en schoonheid. Het moodboard dat hij speciaal voor u ontwikkelt, is de combinatie van talent en jarenlange kennis en ervaring in de branche.

Een interieurontwerp van B1original doorstaat de tijd

Bij B1original houden we van tijdloos design. Als u daar ook van houdt, hebben we een klik. Door ervaring hebben we snel door wat over een paar jaar passé is en wat niet. Zodra elke interieurwinkel dezelfde producten, stijlen en kleuren etaleert, weten wij genoeg. Daar blijven wij van weg. Wij doen niet mee aan kortdurende trends en modegrillen want daar krijgt u spijt van. Tenminste, als u lang van een nieuw interieur wilt genieten.

Als het moodboard bevalt, starten we met ontwerpen van een uniek interieur. De indeling van de ruimte wordt bepaald. Kort gezegd: wat moet waar komen te staan, wat komt erop vloer en wat tegen de muren? Een getekend ontwerp van B1original zet alles op z’n plek. En een overzicht van producten, accessoires en prijzen wordt bijgevoegd. Net als (kleur)stalen van stoffen, tegels, raambekleding, enz.

keuze-genoeg-in-winkel-b1original

B1original gaat graag met klanten shoppen om alle meubels en materialen te bekijken en te bestellen. Het kan dan zo maar zijn dat we een artikel tegenkomen dat ons meer verrast dan het artikel waar naar we op zoek zijn. Geen probleem, veranderen kan en mag altijd. Tot op de laatste dag, wat ons betreft.

Interieurstyling bij u thuis

Als de bestelde meubels, de stoffering, verlichting en woonaccessoires binnen zijn, kunnen we starten met het inrichten en stylen van de ruimte. Het mooiste moment van het hele proces. Boy neemt hierbij het voortouw en zorgt ervoor dat alles goed wordt geïnstalleerd en gepositioneerd. Ook als er meerdere dagen voor nodig zijn omdat niet alles op dezelfde dag wordt geleverd.

Een nieuw interieur geeft energie én rust

Nieuw is opmerkelijk en trek de aandacht. Nieuw prikkelt en geeft energie. Van nieuw kunt u heel blij worden. Vooral van een nieuw interieur dat met zorg en naar wens is samengesteld.

Hoe heerlijk is het om thuis te komen, die prachtige designlamp aan te doen en op de comfortabele hoekbank neer te ploffen.

Een nieuw interieur geeft ook rust. Zeker als het qua stijl en kleur bij u past. Geen ergernis meer en mensen niet thuis willen uitnodigen omdat u zich geneert voor die foute bank of gedateerde gordijnen.

Home is where the heart is zingt Gladys Knight. En dat is precies het gevoel dat we u willen geven met een nieuw interieur van B1original. Daar doen we het voor.


Adres: B1original: Havenstraat | 6211 GJ Maastricht | Tel: +31 43 31 14 815 | Mobiel: +31 6 46 04 27 58 | e-mail: assistance@b1original.com | b1original.com

Kijk voor meer informatie over B1 Original ook op deze expertpagina

Over de schrijver
Reactie plaatsen