jo-heuts-verf-maakt-alles-mooier

Strakke lakken, te gekke kleuren, waanzinnig mooi behang, verfgereedschap en goed advies

48+
jaar ervaring
80+
topmerken verf
20+
topmerken behang
Jo-Heuts-verf-kleurenkenner

Kleurenkanjer

Jo Heuts Verf adviseert en kleurt je woning met smaak
jo-heuts-verf-vakkennis

Vakkennis 

Profiteer van onze know how, ervaring en slimme tips


jo-heuts-verf-kwaliteit
Wij leveren uitsluitend merken waar je U tegen zegt
jo-heuts-verf-trendwatcher

Trendwatcher

Roger Heuts weet wat mode is en wat mode blijft

jo-heuts-verf-verfmateriaal-kenner
Wij adviseren graag het beste product voor uw klus
jo-heuts-verf-verfconcept
Unieke en zelf ontwikkelde collectie 21 tinten Maastrichts Wit
roger-heuts-jo-heuts-verf
Wie zelf gaat schilderen of behangen doet er goed aan om niet onvoorbereid de kwast in de verf te dopen of een behangbaan in te lijmen. Van een ongeschikte verfsoort, verkeerde materiaalkeuze of een onlogische werkwijze, gaat niemand blij worden. Jo Heuts Verf adviseert al bijna een halve eeuw welke verf, behang of gereedschap het beste past bij jouw klus en budget. Eigenaar Roger Heuts - en inmiddels half Maastricht - weten waar we het over hebben. Nou jij nog.
tuinhek beitsen

Schilder met liefde, plezier en als een vakman

Ja heus, bijna iedereen kan goed schilderen, als je maar weet hoe. Bij Jo Heuts Verf vertellen ze je graag hoe je jouw verfklus het beste kunt aanpakken. Of je nu een plafond wilt witten met Maastrichts Wit (21 soorten!) een deur strakblauw wilt aflakken, of een tuinhekje wilt beitsen, zonder de basistechnieken en fijne kneepjes van het schildersvak, doe je jezelf tekort.


In de winkel aan de Frankenstraat 143-145, Maastricht vertellen ze je graag hoe je het beste een klus kunt aanpakken zodat het een succes wordt. Want hoe je moet reinigen, repareren, schuren, gronden, aflakken, sausen of beitsen kun je het beste leren van vakmensen. En dan weet je ook meteen welke producten en welk gereedschap je daarvoor het beste kunt nemen.
kleurenkaart-21-tinten-maastrichts-wit

21 tinten Maastrichts Wit - by Roger Heuts

“Rembrandt Licht”, het “Blauwe goud van Vermeer” of de collectie “landschapskleuren van Bob Ross” zijn kenmerkend voor de kunstenaars op het witte doek. De 21 tinten Maastrichts Wit zijn een herkenbaar signatuur van Jo Heuts Verf. Geïnspireerd op de typisch kleuren die je terugziet in gevels en straten van Maastricht hebben Roger Heuts van Jo Heits Verf geïnspireerd om een eigen lijn van witte tinten te ontwikkelen die de sfeer van Maastricht bij je naar binnenbrengt. Die moet je zien. Of beter, daar moet je van genieten. Kom maar eens kijken.

Wij zijn blij met elke tevreden klant

Goede tip
Ik had verf advies nodig ivm verven retro computer. De kleur keuze en menging zijn echt goed verlopen. Ik heb erna nog gebeld ivm knoeien. Goede tip gekregen hoe dit aan te pakken. Ze hebben me echt goed geholpen.
review-b-van-eeden
Ramond de Vrede
Remmers in assortiment
Super service en advies. Zeer snelle levering van speciale kleuren. Naast de bekende merken ook minder bekende kwaliteitsverven van o.a. Remmers in hun assortiment!
review-maarten
Paul Smeets
Vijf sterren
Zoals altijd zeer goed deskundig advies en servicešŸ‘
review-icon-1
Jean Mulleners
ben-niet-bang-van-behang

Wees niet bang voor behang

Behang is hipper dan ooit. Het ene merk is nog exclusiever dan het ander. En dan hebben we nog niet eens over de dessins. Die zijn soms zo krankzinnig mooi en bijzonder dat je het nauwelijks kunt voorstellen dat die ook jouw muren kunnen verfraaien. Jo Heuts Verf doet dus ook in behang. Niet zomaar een rolletje rauhfaser, maar behang en wandbekleding van topmerken zoals Elitis, Arte en Cole & Son. Heb weer het lef en kom eens in onze boeken neuzen. Daar word je gegarandeerd blij van. En we vertellen je natuurlijk hoe je jouw behang professioneel tegen de wand krijgt.
roger-heuts-vakman-en-kleurenkenner

Roger Heuts - kleurenkenner en vakman

In de voetsporen van Jo Heuts draait Roger Heuts de familiezaak in de Frankenstraat volgens traditie, vakmanschap en service. Iedere medewerker weet van de hoed en de rand. Vertel ons wat je wilt en wij vervullen je wensen. Daarnaast kan Jo Heuts, met al zijn enthousiasme, ervaring en know how, snel de smaak van de klant te voorzien van de juiste kleurcombinaties in verf en/of behang zodat een unieke of vertrouwde sfeer wordt gecreëerd. Kortom, van Jo Heuts Verf moet je het hebben.

Jo Heuts Verf - altijd het begin van iets moois

  • Specialist in verf- en schuurgereedschap
  • Ruime sortering topmerken in verf en behang
  • Vakkennis als fundament voor elk schilder- of behangproject
  • Service is als vanouds en vanzelfsprekend
  • Unieke eigen collectie 21 tinten Maastrichts Wit 
  • Doelgerichte en snelle levering
  • Goed advies en goed gereedschap
  • Gezond werken zonder stank in huis
  • Wij nemen de tijd voor elke klant
  • Afspraak is afspraak
Jo Heuts Verf wordt aanbevolen door: Kim Gelissen - Projectmanager & Interieurspecialist, B1original - Interieur- en designwinkel, Kimpression - Marketing Makelaar.