kimpression-makelaar-landhuizen

Kimpression verkoopt huizen waar verkopers en kopers blij van worden

100%
inzet en aandacht
24/7
bereikbaar en beschikbaar
1
exclusieve salespagina
goede-omschrijving-woning

Een goed verhaal 

Voor elke woning een eigen pagina op kimpression.nl
impact-metamorfose

Meer mogelijkheden 

Kimpression toont de impact van een metamorfose 
slimme-verkoopmarketing
Slimme Marketing brengt vraag en aanbod snel bij elkaar
huis-wordt-droomhuis

Meerwaarde

Kimpression maakt van je huis een droomhuis voor de koper 

kimpression-valt-op-in-tuin
Kimpression valt op in de media en in de tuin
verkoopstyling
Voor een warm welkom en een wauw-effect
kim-gelissen-makelaar
Het verkopen van een woning gebeurt meestal vrij traditioneel. Kimpression pakt het anders aan. Elke woning krijgt op kimpression.nl een uitgebreide pagina met foto’s, eventueel film en een goed verhaal. Een heuse salespagina zorgt ervoor dat een woning op kimpression.nl tot z’n recht komt en niet voor teleurstellingen zorgt als potentiële kopers de woning komen bezichtigen. Daarnaast maakt Kim Gelissen van het verkopen van je huis een beleving. En dat wordt gewaardeerd.
review-maarten
... Jullie gastvrijheid heeft ons ook geraakt. Je verkoopt een huis als een object of je verkoopt er een met een ziel, een verhaal, een gevoel... In het eerste geval koop je een huis, in het tweede een thuis... en dát kan het hopelijk worden: ons thuis! ...
Nathalie & Guus
kimpression-for-sale
review-nadja


... Mochten we ons huis ooit willen verkopen zal ik altijd aan je denken, mede omdat je aanpak me erg aanspreekt ...

Kay & Anky
In deze video vertel ik je meer over Kimpression en over mijzelf.
Kimpression werkt volgens een vier-stappen-methode. Met MY SCAN, MY STYLING, MY MARKETING en MY SALES zorgt Kim Gelissen ervoor dat elke woning optimaal wordt gepresenteerd en te koop wordt aangeboden.

MY SCAN

Als je na een vrijblijvend kennismakingsgesprek mij de opdracht gunt, maken we een afspraak om de woning en directe omgeving te inspecteren. Ik wil een goed beeld krijgen van de mogelijkheden, pluspunten en bijzonderheden die de woning te bieden heeft. Deze inventarisatie wordt verwerkt in het MY SCAN-rapport. Hier wordt ook een bouwkundige inspectie en de waarde van het object bepaald.


MY STYLING

Als uit het MY SCAN-rapport blijkt dat de verkoop van de woning succesvoller verloopt als we enkele aanpassing verrichten, stel ik dit voor. Zo kunnen we bijvoorbeeld enkele ruimtes restylen. Dat kan al met een likje verf, of door het plaatsen van geschikt meubilair en accessoires. Als je huis meer bij het huidig tijds- en modebeeld past, zal dat de verkoop op een positieve manier versterken.


MY MARKETING

Als de woning is gestyled, maken er mooie foto’s van en schrijven we een goed verhaal over de woning. Samen zorgen we ervoor dat de feiten kloppen en plattegronden worden geregeld. Alle informatie zetten we online op een uitgebreide salespagina op kimpression.nl en regelen plaatsing op Funda. Daarnaast maken we gebruik van social media en maken we - in overleg - reclame als dat nodig is.


MY SALES

Serieuze gegadigden worden door Kim van Kimpression persoonlijk ontvangen en rondgeleid. Ik zorg er persoonlijk voor dat het gekozen tijdstip ideaal is voor bezichtiging. Kimpression haalt alles uit de kast om de potentiële koper zich direct thuis te laten voelen. Met vriendelijkheid, hoffelijkheid, gastvrijheid en tijd. Het verkoopproces is een serieuze zaak die de volle aandacht verdient.


Wanneer heb je Kimpression nodig?

  • als je een gedreven makelaar zoekt met passie voor huizen en interieurs
  • als je correct geholpen wilt worden bij de verkoop van je woning
  • als de verkoop van je woning bij een andere makelaar tegenvalt
  • als je volgens ‘kenners’ moet zakken met de prijs
  • als je wanneer je woning er gedateerd uitziet
  • als je geïnteresseerden met 3D-visuals en virtual reality kan laten zien welke mogelijkheden de woning heeft
  • als jouw woning meer te bieden heeft dan andere mensen denken
  • als je woning in de categorie luxe woningen valt
  • als je huis unieke eigenschappen heeft
Kimpression wordt aanbevolen door: B1original - Interieur- en designwinkel, Etienne Bindels - Lichtontwerper - Licht & Techniek,  Jogl Advice - terrasoverkappingen, zonnepanelen, zwembaden, Ruimtemakers Architecten - Architectuur, Projectmanagement & Bouwbegeleiding, Attent Limburg - Financiële Diensten, De Kachelsmid - Kachels en Haarden, Insta Zuid Elektrotechniek Elektrotechnische Installaties en Verlichting, Verisure - Veiligheidssystemen, Inceman Interieur - Ontwerp en Bouw, Jo Heuts Verf - Verf en Behangwinkel, Vloerverwarming Limburg - Advies en Installatie, Ackermans Natuursteen - Duurzaam Natuursteen.