Welke kroonluchter is een echte eye-catcher voor een grote klassieke hal?
20 april 2021 
6 min. leestijd

Welke kroonluchter is een echte eye-catcher voor een grote klassieke hal?

Mijn droom is altijd geweest om de moderne icoon kroonluchter van het merk Flos op te hangen, als ik natuurlijk de plaats zou hebben, zie onderstaande afbeelding.  Klassiek maar toch nog steeds modern, geweldig als je dit met een ontwerp lukt.

Kroonluchters geven een huis een extra luxe uitstraling met klasse.

En ja, we hebben een nieuw huis gekocht, een jaren 20 villa en je gelooft het of niet, met een megagrote hal + 8 meter en plafonds van wel 3 meter hoog, wie had dat ooit gedacht. Nu kan ik nog wel een grotere kroonluchter ophangen in de hal of wel een paar door het hele huis. De Flos kroonluchter gaat er zeker komen in de kleur goud of messing en dan met 50 lampjes voor wat body. Er bestaat ook een variant met 30 lampjes. Deze lamp past bijna bij elke stijl. Geeft echt een wauw-effect!

flos-kroonluchter

Flos Kroonluchter: te koop bij: https://www.lightsandliving.nl

Waarom vind ik deze kroonluchter zo speciaal?

De kroonluchter van het Italiaanse merk Flos is een welbekend Icon, al meer dan 50 jaar. Wat mij zo aanspreekt is het unieke speelse design, wat sinds een aantal jaren ook in trendy kleuren als goud/messing en zwart verkrijgbaar is. De identiteit van Flos wordt mede vormgegeven in het continu aangaan van uitdagingen met een positieve insteek en het durven maken van dappere keuzes, wat geheel bij mij past. Deze kroonluchter is trouwens in verschillende maten te krijgen, dus je kan hem ook boven een eetkamertafel hangen en de plafonds hoeven dus echt niet 3 meter hoog te zijn.

Dus deze lamp in goud/messing gaat er komen, maar of het voor de hal wordt is nog de vraag.

hal-new-home-concepts-oude-situatieOude situatie showroom: New Home Concepts, April 2021.

Ik kan niet meer stilzitten, totdat ik de beste lamp en eye-cacther vind voor in de hal!

Ik ben echt een liefhebber van lampen en eye-catchers, liefst groot en opvallend 1 per ruimte. Onze hal ziet er nu zo uit, zie bovenstaande afbeelding. Met mijn platform New Home Concepts Sales en Showroom ga ik ons huis upgraden, door het bundelen van krachten; design forces met een uitgesproken uniek interieur.

Het plaatsen van een kroonluchter is van veel factoren afhankelijk als; ruimte, hoogte, stijl, gewenst licht effect, etc.

Nog 3 echte eye-catcher kroonluchters

Wat je nu veel ziet in de customized pendel lights, zeker leuk!

Een die echt opvalt is de 1. By Eve bulbs, geheel zelf samen te stellen in lampjes en kleur.

kroonluchter-by-eve-bulbsBy Eve bulbs: https://www.lightsandliving.nl/4-lights?q=Merk-By+Eve

Deze mag zeker niet ontbreken is de 2. Paper Chandelier van het merk Moooi, hier zit je ook altijd goed mee.

moooi-paper-chandelier

Moooi Paper Chandelier: te koop bij: https://www.lightsandliving.nl

Wil je echt overgaan tot “bling bling” glamour is deze stijl kroonluchter van Covet House welllicht iets voor jou. Prijscategorie is wel een stuk hoger, maar er zijn veel soortgelijke ontwerpen op de markt.

bling-bling-kroonluchter-covet-houseCovet House

De mooiste kroonluchter ever!

De mooiste custom made kroonluchter of ook wel genoemd mega chandelier is van het merk Moooi, dit is toch echt helemaal geweldig, een plaatje. Als ik goed kijk is deze kroonluchter opgebouwd uit de vele mooie lampen die het merk Moooi heeft. Echt een droom, maar helaas erg prijzig. Zou wel graag eens zien waar deze nu hangt.

Geweldig, I love it!

Over de schrijver
Reactie plaatsen