leden ontwerpteam new home concepts

Het New Home Concepts Ontwerpteam

Je hebt besloten dat het anders moet. Je wilt je huis vernieuwen of je nieuwe huis helemaal indelen naar jouw wens. Wat je niet wilt is stress en teleurstellingen over kwaliteit, vakkundigheid, kosten en gemaakte afspraken. Dat is volkomen logisch want een metamorfose van je woning is een ingrijpende en impactvolle aangelegenheid.


New Home Concepts is een initiatief waar vakmensen complementair zijn en intensief samenwerken. Specialisten die met elkaar praten in plaats van over elkaar, omdat het gemeenschappelijk belang voor alles gaat: de opdrachtgever ontzorgen en tevredenstellen. En dat lukt beter omdat het eindresultaat groter is dan de som der delen. Of je nu een kleine aanpassing aan je woning wilt of een grote verbouwing, jij bepaalt wat en wie je nodig hebt en je bent nergens toe verplicht. 
moderne slaapkamer

Samenweken met ons start met een vrijblijvend verkennend gesprek met Kim Gelissen, eventueel samen met een van de leden van het Ontwerpteam. Kim is projectmanager en initiatiefneemster van New Home Concepts. Zij inventariseert alle wensen en kan al snel inschatten welke specialisten de klus kunnen klaren. De inventarisatie en de specifieke wensen van de opdrachtgever worden met de leden van het Ontwerpteam gedeeld en besproken. De aanbevelingen en kostenindicatie worden vervolgens aan klant gepresenteerd. Als onze voorstellen bevallen, gaan we de zaken formaliseren en effectueren en kan er gestart worden met het project.

REGIE & PROJECTMANAGEMENT

Kim Gelissen neemt daarbij graag de touwtjes in handen om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden efficiënt en effectief worden gedaan.

Let's talk...

Het New Home Concepts Ontwerpteam stelt zich graag aan u voor

kim-gelissen-project-manager-interieurontwerper

Kim Gelissen

Eigenaar New Home Concepts, projectmanager, interieurontwerper

roger-martens-architect

Roger Martens

Architect, partner, Ruimtemakers Architectengroep

boy-seijben-interieurstylist

Boy Sleijpen

Interieurstylist, eigenaar B1original Interieuradvies, winkel & webshop

wall-design-new-home-concepts

Vermijd stress, maak geen verkeerde keuzes en voorkom teleurstellingen. Wij zorgen ervoor dat u blij wordt van de metamorfose van uw woning en dat u grip houdt op de kosten. New Home Concepts is een samenwerkingsverband van architecten, interieurspecialisten en stylisten die elkaar aanvullen en versterken. Dankzij een strakke regie en planning weet u steeds waar u aan toe bent en wij mee bezig zijn. 

En dat geeft rust en een mooi resultaat.