projectmangement-bouwen-zonder-zorgen

Bouwen zonder zorgen met New Home Concepts

Een huis kopen is voor de meeste mensen de grootste financiële transactie van hun leven. En een huis bouwen of verbouwen is voor de meeste mensen de grootste materiële uitdaging die ze meemaken.

Waar een financiële transactie vaak met een paar pennenstreken wordt geregeld, heeft een verbouwing heel wat meer voeten in aarde. Wat heet… veel mensen willen wel bouwen of verbouwen maar hebben totaal geen idee hoe ze dat moeten aanpakken, of denken dat je daar een halve bouwvakker voor moet zijn. En dat hoeft helemaal niet.

gesprongen-waterleiding

Een verbouwing moet je geen stress geven

De meeste verbouwingen waarbij huizenbezitters zelf de regie in handen nemen gaan mis omdat de kennis ontbreekt. En dat levert een hoop stress op terwijl je er juist plezier aan moet beleven.

  1. Er is te weinig materiaalkennis - Welke stenen, tegels, sanitair, houtsoorten, verf, stoffering, apparatuur, enz. moet ik kiezen?
  1. Er is onvoldoende kennis van bouwplannen - Waar begin ik? Wie begint wanneer en wat is de juiste volgorde van werkzaamheden? Wanneer is het klaar?
  1. Er is onvoldoende kennis van vakmensen - Wie doet wat? Wie is de beste, goedkoopste, betrouwbaarste, enz.?
  1. Er is onvoldoende kennis over kosten - Wat mag iets kosten? Betaal ik niet te veel? Is goedkoop ook duurkoop? Wat kost een architect, bouwvakker, timmerman, lichtspecialist, tegelzetter, elektriciën en interieur-stylist? Betaal ik per uur of moet de klus worden aangenomen voor een vast bedrag? Heb ik garanties?
bouwinspectie-en-projectmanagement

New Home Concepts heeft het antwoord op al deze vragen. Het Ontwerpteam is als een wandelende bouw-encyclopedie. Vak-professionals die gezamenlijk een lichtjaar aan ervaring hebben en die op hun beurt ook weer de beste ‘mannetjes’ kennen die je met specifieke zaken kunnen helpen. 

Wie New Home Concepts inschakelt, krijgt altijd vakmensen voor specifieke werkzaamheden. Om ervoor te zorgen dat alles volgens afspraak goed verloopt, hebben de leden van het Ontwerpteam veel onderling contact en heb je aan Kim Gelissen, een uitstekende projectmanager.

beeldmerk-new-home-concepts

Ik, Kim, zorg ervoor dat iedereen op de afgesproken tijd er is en volgens afspraak de werkzaamheden verricht. Daarbij houd ik elke vervolgstap goed in de gaten zodat er geen tijd onnodig verloren gaat. We gaan immers voor de winst… Als projectmanager heb ik een scherp oog voor details en kwaliteit en als er zaken zijn waarbij jij als klant een knoop moet doorhakken, sta ik je bij.

Mocht je onverhoopt ’s-nachts wakker liggen van je verbouwing? Blijf dan niet piekeren en malen maar bel me wakker. Dan kun je weer gerust in slaap vallen en dromen van je droomhuis.

Stap voor stap succesvol verbouwen

Bouwen en verbouwen gebeurt in fasen. Daarom is het goed om een projectmanager erbij te halen die al deze stappen zorgvuldig plant en logisch op elkaar laat aansluiten. Door gefaseerd te werk te gaan, voorkom je chaos en dat je belangrijke zaken vergeet. 


Bij New Home Concepts hebben we voor elke fase een specialist in huis, maar wie alleen gebruik wil maken van een enkele specialisatie zoals het inrichten en stylen van je huis, is net zo welkom.


De projectmanager is betrokken bij alle vijf stappen. Je project wordt van begin tot oplevering door Kim begeleid.

new-home-concepts-vijf-stappenplan-schema
kleuren-kiezen

Vrijblijvend kennismaken

Als ik je nieuwsgierig heb gemaakt en je wilt meer weten of New Home Concepts je kan bijstaan bij je project, bel me dan: (06) 48 53 71 08 of stuur me een e-mail. Dan maken we een afspraak-met-koffie-erbij.

Professionele begeleiding

Geen ervaring hebben en toch gaan verbouwen is zonder professionele begeleiding vragen om problemen. Daarbij denk ik mee en attendeer je er tijdig op als je iets over het hoofd dreigt te zien.

Actuele tips & trends

Je wilt er iets moois van maken en geen gedateerde architectuur of een interieur waar je uiteindelijk niet blij van wordt. Als trendspotter inspireer en adviseer ik je met actuele tips & trends. Soms ongevraagd, maar kijken of van gedachte wisselen kan nooit geen kwaad.

4 teamleden new home concepts
Roger - Boy - Kim - Anouk