Verrassend: Salt & Pepper set als opvallende design accessoire
06 mei 2021 
6 min. leestijd

Verrassend: Salt & Pepper set als opvallende design accessoire

Ik ben echt van de eyecatchers voor wat betreft interieur en styling. Een van mijn partners B1Original Maastricht heeft een ongelooflijk mooie interieurwinkel in het hartje van Maastricht. De winkel straalt klasse en sfeer uit.

Hier heb ik mijn eerste stuk van het merk Jonathan Adler gekocht een peper en zout stel genaamd: King and Queen voor een prijs van €59,00, wat het echt dubbel en dwars waard is.

Jonathan Adler, King and Queen: https://www.b1original.com/product/jonathan-adler-king-queen-zoutpeper/

Zie: foto boven blog.

Als je het over peper en zoutstellen hebt, dan wil je toch ook een echt eyecatcher op tafel zetten en een WHAW effect creëren! Zout- en Peperstellen en- molens zijn niet gewoon gebruiksvoorwerpen, maar echte woonaccessoires, die bij het interieur horen.

Een van mijn peper en zoutstellen die ik zelf al jaren heb en waar ik nog steeds verliefd op ben is onderstaande als voorbeeld de pepermolen, hij is van het merk Alessi en van de welbekende designer Michael Graves, dit setje is in verschillende kleuren verkrijgbaar en blijft tijdloos in design, dus altijd goed.

Alessi-tijdloos

Alessi, Michael Graves: https://eu.alessi.com/products/mgsal-salt-castor?lshst=/collection20/

Maar ik ga verder op onderzoek wat er in deze markt te verkrijgen is en een echt WHAW effect heeft. New Home Concepts haalt de nieuwste trends van grote en kleine designers naar boven, dus let’s do this!

Laten we een top 6 maken …

Top 6 zout en pepermolens die er echt uitspringen

1.   L’Objet Ionic Set of Two Porcelain Mills

Dit is een geweldige zeer luxe high end set, die wil je gewoon hebben. Ontworpen door een interieur designer uit Beverly Hills. De L’Objet collection is iets geheel nieuws, uniek, gedetailleerd en rijk uitgevoerd. Ook de overige woonaccessoires zijn geweldig, echte eyecatchers voor in je interieur en om je mee te onderscheiden. Hier word ik echt helemaal blij van, dit is echt de must have van deze tijd!

objet-zout-en-peper-porcelein

Zie: https://www.l-objet.com/salt-pepper-shakers/ionic-salt-pepper-mills-large-set-of-2-/black-white

2.   MENU – Bottle Zout- en pepermolen

Geborsteld messing met houten walnoten deksel, dit is het helemaal. Eenvoudig, sierlijk design wat in elk interieur past. Dit setje doet het bij elke interieur goed, dus als je twijfelt neem dan deze. Er zijn trouwens ook nog andere kleuren beschikbaar.

bottle-zout-en-peperstel

Zie: https://store.menudesignshop.com/products/bottle-grinder-set?variant=30109272670244

3.   Ghidini 1961 Rabbit Salt & Pepper Shaker Set – Brass

Dit peper en zout setje lijkt wat betreft vorm op de zit/decoratie rabbits van het merk Qeeboo, die ook helemaal geweldig zijn, maar hier kom ik op terug in een andere blog. Gasten zullen blij worden van deze springende konijntjes van GHIDINI 1961. Ontworpen door Stefano Giovannoni, handgemaakt in Italië, gemaakt van glanzend messing. Perfect om lekkere maaltijden mee te serveren en natuurlijk ook konijn!

rabbit-salt-pepper

Zie: https://www.amara.com/products/rabbit-salt-pepper-shaker-set-brass

4.   Normann Copenhagen Craft peper- en zoutmolen zwart large

Hout met marmer gecombineerd, tijdloos elegant. Scandinavisch merk, maar het setje past in meerdere interieur stylen. Is in verschillende soorten hout verkrijgbaar en de collectie is nog uit te breiden met nog meer keukentools.

Norman-peper-en-zoutmolen

5.  Johanthan Adler King en Queen

Zie boven in deze blog

6.  Allessi Michael Graves

Zie boven in deze blog

Over de schrijver
Reactie plaatsen