aanleggen-vloerverwarming

Vloerverwarming Limburg - voor betaalbare, energiezuinige vloerverwarming

15
jaar ervaring
24-uurs
servicedienst
8,9
score klanttevredenheid
icon-snel-een-offerte

Snel een offerte 

Vrijblijvend, duidelijk en transparant 
icon-vca-gecertificeerd
Voor Veiligheid, Gezondheid & Milieu 
icon-professioneel-en-vakkundig

Echte professionals

U krijgt het snel warm als wij zijn geweest
icon-nauwkeurig

Nauwkeurig

Wij werken secuur voor het beste resultaat

icon-topkwaliteit-materiaal
Veiligheid en betrouwbaarheid boven alles
icon-opgeruimd-staat-netjes
We zijn pas klaar als alles keurig is opgeruimd
Bryan Finders

Vloerverwarming laten installeren is een goed idee maar laat het dan wel doen door Vloerverwarming Limburg. Wij hebben de kennis, ervaring en leggen uitsluitend topkwaliteit vloerverwarming. Dat vinden we niet alleen zelf maar onze klanten vinden dat ook. We scoren een 8,9 volgens klantenvertellen.nl en dat willen graag zo houden. Daarom installeren we ook bij u thuis of op de zaak de beste vloerverwarming. We zijn niet alleen actief in Limburg. We verwarmen huizen en bedrijven in Zuid-Nederland, België en Duitsland (Nordrhein-Westfalen). Als u meer informatie wit, neem dan contact met op met Bryan Finders.

Energiezuinige vloerverwarming voor iedereen die het graag snel behaaglijk warm wil. Kijk maar eens hoe dat gaat.

Mooie complimenten van tevreden klanten

Wat een genot! ‘U ontvangt vandaag uw offerte’ en ‘ik bel u een half uur voor onze afspraak’. Klinkt mooi, maar hier doen ze het! Vervolgens volgt een zeer kundig en onderbouwd advies.
review-icon-1
Stephan
Geweldige vakmensen, mooi gefreesd, dicht langs elkaar. Eigenlijk zonde dat je er niets meer van ziet. Top service!
review-icon-5
Stefan
Offerte snel en transparant. Vakkundig en vriendelijk personeel. Alles volgens afspraken verlopen. Zeer tevreden met het resultaat.
review-icon-5
Oliver

Vloerverwarming zorgt voor aangename warmte in huis. Bij vloerverwarming is sprake van stralingswarmte waardoor de warmte gelijkmatig over de vloer wordt verspreid. Omdat de warmte vanuit de vloer opstijgt is de luchtkwaliteit veel beter dan bij radiatorverwarming. Bij vloerverwarming is veel minder sprake van luchtcirculatie. Dat scheelt stof en pollen in de lucht en dat is weer fijn voor mensen die last hebben van hooikoorts of een andere allergie. Wat ook fijn is: in de winter op blote voeten door je huis lopen.

Hoort u het ook eens van een ander

Na aanvraag per email: binnen enkele dagen een afspraak ingepland. Brian is zeer deskundig in zijn advies: je weet precies waar je aan toe bent middels uitgebreide duidelijke uitleg, zónder tijdsdruk. Redelijke prijsstelling. De plaatsing: een feestje! Wat een verademing, een bedrijf met vakkundig personeel aan het werk. Komen op tijd, werken snel, schoon en accuraat! Je krijgt ook nog " les" d.w.z. alles wordt uitgebreid uitgelegd. EEN VOORBEELD T.O.V VEEL ANDERE BEDRIJVEN. TOPPER !!!
review-nadja
Miriam
Tijdens een complete verbouwing krijg je met heel wat bedrijven te maken. Vloerverwarming Limburg staat voor ons bovenaan. Qua prijs de helft (!) goedkoper dan een andere offerte en in aanloop naar de levering veel e-mail contact kunnen hebben. Samenwerking met de gietvloer levering verliep voorspoedig en het plaatsen van de vloerverwarming verliep erg aangenaam. Vakkundig en met veel vertrouwen. 120m2 werd in één dag aangelegd (tackerplaten).
review-b-van-eeden
Thom
Goeie ervaringen met gehad met Vloerverwarming :Limburg, Eerst is er iemand langs geweest die alles ging nameten en controleren, daarna in een ochtendje alles ingefreesd en via Vloerverwarming Limburg ook de tegels laten zetten door Mark. alles tot in detail netjes afgewerkt, ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Ik zou hen zeker aanbevelen om vloerverwarming te leggen (evenals tegels zetten).
review-maarten
Jeffrey Dekkers
vloerverwarming-limburg-leggen-leidingen

De vloerverwarming die wij installeren verbruiken ca. 15 tot 20% minder energie dan traditionele CV-radiatoren. Dat scheelt weer in de energiekosten. Door een gelijkmatige verdeling van de warmte kunt u zelfs de thermostaat 2 graden lager zetten om het behaaglijk te hebben.

Radiatoren zijn eigenlijk lelijke obstakels. En hoe groter het vertrek, hoe meer en groter de radiatoren moeten zijn om voldoende warmte af te geven. Wie graag mooi woont kiest daarom voor vloerverwarming want die is onzichtbaar.

Hierdoor krijg je het warm van Vloerverwarming Limburg...

 • 40 jaar ervaring in bouwwereld, 15 jaar ervaring in vloerverwarming
 • Duurzaam, energiezuinig en comfortabel
 • Topservice en snelle levertijd
 • Geschikt voor nieuwe en bestande vloeren
 • VCA-gecertificeerd personeel 
 • Etageregeling - kostenbesparende temperatuurregeling 
 • Hoge klantwaardering
 • Voor elke type vloer: hout, steen en kunststof 
 • 24-uurs servicedienst
 • A-kwaliteit meerlaagse vloerverwarmingsbuis
 • Installatie in Zuid-Nederland, België en Duitsland (Nordrhein-Westfalen)
 • Veilig en vertrouwd
Vloerverwarming Limburg wordt aanbevolen door: Kim Gelissen - projectmanager & interieurspecialist, Ruimtemakers Architecten - Architectuur, Projectmanagement & Bouwbegeleiding, Kimpression - Marketing Makelaar.