kim-interieur-designer

Creëren en optimaliseren met New Home Concepts

110%
passie en motivatie
100%
originaliteit
100%
creativiteit en beleving
projectmangement
Fanatieke begeleiding van A tot Z.
projectplanning
Bewaken van planning en uitvoering
droomhuis

Samen je droomhuis creëren

huis-meer-waard

Waardevermeerdering

Uw huis wordt veel meer waard

interieurstyling

Vernieuw je interieur in stijl

scherp-op-details
Van sloop tot en met afwerking
kim-heeft-passie

Het verbouwen van je woning hoeft geen stress te veroorzaken. Met New Home Concepts neem ik je alle zorg uit handen. Je hoeft je dus helemaal niet druk te maken hoe je een dergelijke metamorfose moet aanpakken en wie je daarvoor het beste kunt inschakelen. New Home Concepts heeft voor elke activiteit een specialist waar je blij van wordt. Zelf regel ik dat alles volgens afspraak (lees: tijd, kwaliteit en budget) wordt gerealiseerd. Daarnaast ben ik trendspotter en interieur-stylist en verras je graag met een stijlvol interieur dat alleen bij jou past en niemand anders. Als je dat wilt, neem dan contact met me op.

Kim over New Home Concepts

Bekijk het verhaal achter New Home Concepts en ontdek de voordelen voor jouw metamorfose. 
interieur-design-en-comfort

D E S I G N

C O M F O R T   E N   

B E L E V I NG

over-mij-kim-gelissen

Ik houd van design en mag graag huizen stijlvol inrichten. Hoewel ik als marketingmanager mijn sporen heb verdiend bij multinationals, A-merken en in vastgoed, gaat mijn hart vooral sneller kloppen van interieurdesign. Met New Home Concepts volg ik mijn passie en kan ik m'n dromen en die van mijn klanten realiseren. Ik ben een Limburgse met een open mind en heb een natuurlijke aanleg voor design en inrichting. Door mijn gedrevenheid en het vermogen om samenwerkingsverbanden te initiëren ontstaan de mooiste ideeën en spannendste interieurs. Durf jij het aan?

Word zelf een topstylist en creëer zelf een sfeervolle woonkamer, speelse kinderkamer of een werkkamer waar je energie van krijgt. Met een moodboard van New Home Concepts maak je er iets moois van en voorkom je dat die ene kamer een allegaartje van stijlen wordt.

Het ontwerpen en stylen lukt meestal niet zo goed door:

 1. Smaakverschillen van bewoners met concessies tot gevolg
 2. Verkeerd gebruik van stijlen en kleuren
 3. Bestaande meubels die niet passen bij de nieuw gewenste stijl
 4. Te weinig kennis van producten, materialen en mogelijkheden
 5. Keuzestress vanwege te veel mogelijkheden
 6. Gebrek aan inspiratie
 7. Dat je nu eenmaal niet zo creatief bent

Stop met aanmodderen, twijfelen en ruziën over grijs of groen en vertel mij hoe je de kamer van je dromen in gedachte hebt. Laten we bij jou of jullie thuis afspreken, want dat is nodig om tot een goed resultaat te komen. Ik wil natuurlijk graag de de kamer zien, weten hoe groot deze is, wat de beperkingen zijn en vooral wat jullie ermee willen. Uiteraard vertel ik je hoe ik werk en wat je van me kunt verwachten. Naast een moodboard krijg je van mij ook een lijst met producten die ik voorstel. Zo hoef je op sommige producten maar te klikken om ze te bestellen. Wel zo handig.

moodboards-voorbeelden-new-home-concepts
€ 650,-
€ 247,-

Moodboard voor een droomkamer

Wil jij een kamer van je dromen of blijf je dromen van die kamer?
Vooruit, neem contact met me op dan maak ik je blij. Je kunt me bellen op 06 48 53 71 08 of je stuur me een e-mail.


Prijs van het moodboard is inclusief btw en productlijst.

Afbeelding toont twee fragment en van verschillende moodboards

In vijf stappen naar het huis van je dromen

Het Vijf-stappenplan van New Home Concepts brengt structuur aan je bouw- en verbouwingsplannen. Kim Gelissen neemt samen met haar partners van het ontwerpteam alle zorg, keuzestress en twijfel uit handen. Structuur zorgt voor zekerheid en perfectie.


NEW HOME CONCEPTS SINGLE STEP

Uiteraard gaan we net zo lief voor je aan de slag als je bijvoorbeeld alleen een lichtplan nodig hebt. Of een nieuw interieur inclusief meubilair. 

Laat maar weten waar we je blij mee kunnen maken.

new-home-concepts-vijf-stappenplan-schema
kim-en-assisten-anouk-habets

Anouk supports

New Home Concepts staat open voor jong talent. Anouk Habets is gek van design en styling. Daarnaast kennen de diverse social mediaplatforms voor haar geen geheimen. Anouk is klantgericht en levert veel hand en spandiensten. Eigenlijk is ze onmisbaar voor mij en daarom reden genoeg om haar bij New Home Concepts te halen. 

Je ziet het wel eens op televisie bij een programma over wonen. Mensen die het eindresultaat van een grote verbouwing al kunnen zien nog voordat er begonnen is met de werkzaamheden. Met behulp van realistische 3D-visuals en een Virtual Reality programma + bril, is dit mogelijk. Deze technologie geeft een realistisch beeld van het ontwerp en voorkomt teleurstellingen achteraf. New Home Concepts maakt het allemaal mogelijk.

Genoeg redenen om Kim in te schakelen voor een metamorfose

 • New Home Concepts is een platform van specialisten die elkaar aanvullen 
 • Klanten hebben alle vrijheid om specialisten in te schakelen
 • Bouwen en verbouwen zonder stress en vervelende verrassingen
 • Optimaal woonplezier
 • Persoonlijke en gedreven begeleiding en service 
 • Scherp oog voor detail en kosten
 • Uw huis wordt meer waard
 • Uniek en opvallend design
 • Strakke planning en kwaliteitscontroles
 • Als je het huis van je dromen wilt
 • Afspraak = afspraak
Kim Gelissen wordt aanbevolen door: B1original - Interieur- en designwinkel, Koreman Exclusive Carpets - Oosterse vloerkleden en meubels, Jogl Advice - terrasoverkappingen, zonnepanelen, zwembaden, Ruimtemakers Architecten - Architectuur, Projectmanagement & Bouwbegeleiding, Attent Limburg - Financiële Diensten, De Kachelsmid - Kachels en Haarden.

Zonder zorgen bouwen, verbouwen en stylen  met New Home Concepts